Servei de Neteja a Figueres

Som Distrinet Neteges, una companyia de neteja que presta serveis a l’àrea de Figueres i els seus voltants. Oferim serveis de neteja professional a particulars, empreses i altres entitats.

Obtingueu un pressupost personalitzat

Completeu el formulari a continuació i ens comunicarem amb vostè per crear el vostre pressupost personalitzat.

Som una empresa de neteja comercial professional

La neteja de les seves instal·lacions o llar impacta de manera directa a la gent que les usen de forma habitual. El nostre servei personalitzat, horari flexible i productes de neteja de qualitat i efectius ofereixen resultats professionals.

El nostre servei és:

Adaptable

És possible determinar un horari adaptat i un acord de servei que s'adapta a les vostres tasques del dia a dia i horari habitual.

Discrets i silenciosos

Protegiu els espais sensibles, com els centres d'informació o les companyies financeres, amb un equip de treball destinat a la neteja i la discreció.

Àgil

Contacteu de manera directa amb Neteges Distrinet de manera veloç i sense mediadors per mitjà de Whatsapp.

Provisori

Assegureu la salut i el confort a llarg termini dels usuaris de les instal·lacions amb serveis en què usem articles de gran qualitat.

Serveis que realitzem a Figueres

Garantim tota mena de solucions de neteja a particulars i companyies de Figueres

Garantim tota mena de solucions de neteja a particulars i companyies de Figueres

En compromís amb vostè

Protegiu la salut i el benestar dels vostres empleats i visitants amb una neteja reparadora d’una companyia líder en neteja comercial a Figueres.

Salut i seguretat. A mesura que ens emmotllem a les noves formes de treball, això és el més important per als seus empleats, els seus clients, alumnes i fins i tot als reguladors i inspectors.

És el que més ens interessa. És per això que fem servir desinfectants aprovats per l’EPA per matar bacteris perjudicials i batallar la propagació de malalties.

La neteja i el bon sanejament és més essencial que mai. Tenen un impacte en la manera com es gestiona el seu negoci, milloren l’assistència i ajuden que la gent tornin a entrar al seu negoci i les continguin allà. Els nostres serveis de neteja protegeixen el més essencial.

Què diuen els clients de nosaltres?

Desinfectem i creem millors entorns per als vostres

A qui li agrada entrar a un local amb mal aspecte?

Un lloc brut impacta a la imatge de les persones sobre el seu negoci.

Els nostres serveis de neteja a Figueres fomenten la felicitat i l’eficàcia, oferint beneficis als seus treballadors com als seus clients del servei.