Servei de Neteja a Portbou, Colera i Llançà

Som Distrinet Neteges, una empresa de neteja que presta serveis a la població de Portbou, Colera i Llançà i les seves urbanitzacions. Garantim serveis de neteja professional a llars, companyies i altres entitats.

Obtingueu un pressupost personalitzat

Completeu el formulari a continuació i un membre del nostre equip es comunicarà amb vostè per crear el seu pressupost personalitzat.

Som una companyia de neteja comercial professional a Portbou, Colera i Llançà

La neteja de les instal·lacions o la llar impacta de manera directa en les persones que les usen de forma habitual. El nostre servei personalitzat, horari flexible i articles per netejar de qualitat i efectius ajuden a tenir resultats professionals.

El servei és:

Adaptable

És possible determinar un horari flexible i un acord de servei que s'ajusta a les tasques quotidianes o horari del negoci.

Subtils i assegurances

Protegiu els espais sensibles, com els centres de dades o les companyies financeres, amb un equip de treball destinat a la neteja i la discreció.

Ràpid

Contacti directament amb nosaltres de forma àgil i sense intermediaris mitjançant Whatsapp.

Preventiu

Garantiu la salut i el confort a llarg termini dels usuaris de les instal·lacions amb serveis en què usem productes d'ús professional.

Serveis de neteja de comunitats a Portbou, Colera i Llançà

Actualment oferim el servei de neteja en comunitats a Portbou, Colera i Llançà

Compromesos amb la neteja de la vostra comunitat

Protegiu la salut i el benestar dels vostres usuaris i clients amb una neteja reparadora d’una companyia líder en neteja a Portbou, Colera i Llançà.

Salut i benestar. A mesura que ens emmotllem a les noves formes de treballar, això és el més important per als seus empleats, els seus compradors, alumnes i inclusivament als reguladors i inspectors.

És el que més ens interessa. És per això que fem servir desinfectants aprovats per l’EPA per eliminar bacteris perjudicials i combatre la propagació de patologies.

La neteja i el bon sanejament és més important que mai. Tenen un impacte en la manera com es gestiona el seu negoci, milloren l’assistència i ajuden que la gent tornin a entrar a les portes i les continguin allà. Els nostres serveis de neteja protegeixen el més essencial.

Què diuen els nostres clients del nostre servei?

Netegem i deixem millors entorns per als vostres

A qui li agrada ingressar a una llar que estigui bruta?

Un lloc brut impacta a la imatge de la gent sobre vostè.
Els nostres serveis de neteja a

Els nostres serveis a Portbou, Colera i Llançà fomenten la felicitat i l’eficàcia, oferint beneficis als seus empleats com als usuaris.