Servei de Neteja a Castelló d'Empúries

Som Distrinet Neteges, una companyia de neteja que realitza serveis a la zona de Castelló d´Empúries i les seves urbanitzacions. Garantim serveis de neteja professional a particulars, companyies i altres entitats.

Obtingueu un pressupost personalitzat

Completeu el formulari a continuació i un membre del nostre equip es comunicarà amb vostè per crear el seu pressupost personalitzat.

Som una empresa de neteja comercial qualificada

La neteja de les instal·lacions o la llar impacta de forma directa en les persones que les utilitzen diàriament. El nostre servei personalitzat, programació flexible i articles per netejar de qualitat i efectius ofereixen resultats incomparables.

El servei és:

Adaptable

És possible especificar un horari adaptat i un acord d'hores que s'adapta a les vostres tasques del dia a dia o horari del negoci.

Discrets i silenciosos

Protegiu els espais sensibles, com els centres de dades o les companyies financeres, amb un equip de treball destinat a la neteja i la discreció.

Veloç

Contacti de forma directa amb nosaltres de forma veloç i sense intermediaris a través de Whatsapp.

Precautori

Assegureu la salut i el benestar a llarg termini dels usuaris dels seus centres amb serveis en què utilitzem productes de gran qualitat.

Compromesos amb la neteja

Protegiu la salut i el confort dels vostres empleats i clients amb una neteja professional d’una companyia líder en neteja professional a Castelló d’Empúries.

Salut i seguretat. A mesura que ens adaptem a les noves formes de treballar, això és el més important per als seus empleats, els seus clients, estudiants i fins i tot als reguladors i també inspectors.

És el que més ens interessa. Per aquesta raó fem servir desinfectants aprovats per l’EPA per eliminar bacteris perjudicials i combatre la propagació de malalties.
La neteja i el sanejament és més important que mai.

Tenen un impacte en la manera com es gestiona la seva empresa, milloren l’assistència i assisteixen que les persones tornin a entrar al seu negoci i les mantinguin allà. Els nostres serveis de neteja protegeixen el més important.

Què senten els clients del nostre servei?

Netegem i creem millors entorns per als vostres

A qui li agrada entrar a casa i que estigui bruta?

Un racó brut impacta a la imatge de les persones sobre vostè.

Els nostres serveis de neteja a Castelló d’Empúries promouen l’alegria i l’eficàcia, oferint beneficis als seus empleats com als seus habitants.