Neteja de botigues
i locals

Treballem perquè el vostre centre de treball estigui totalment net i transmeti una imatge d’higiene i ordre als seus clients.

Obtingueu un pressupost personalitzat

Completeu el formulari a continuació i un membre del nostre equip es comunicarà amb vostè per crear el seu pressupost personalitzat.

Som una empresa de neteja comercial qualificada

La neteja de les instal·lacions impacta directament en les persones que les utilitzen cada dia. El nostre servei personalitzat, programació flexible i productes de neteja segurs i efectius ofereixen resultats inigualables.

El nostre servei és:

Flexible

Podeu determinar un horari flexible i un acord de servei que s'adapta a les vostres tasques diàries i horari del negoci.

Discret i segur

Protegeixi els espais sensibles, com ara els centres de dades o les empreses financeres, amb un equip dedicat a la neteja i la discreció.

Àgil

Contacti directament amb nosaltres de forma ràpida i sense intermediaris a través de Whatsapp.

Preventiu

Garantiu la salut i el benestar a llarg termini dels usuaris de les instal·lacions amb serveis en què utilitzem productes de qualitat.

Compromesos amb la neteja

Protegiu la salut i el benestar dels vostres empleats i visitants amb una neteja profunda d’una empresa líder en neteja comercial a la Costa Brava

dels nostres clients repeteix
0 %
valoracions de clients satisfets
0
poblacions i
creixent
0

Serveis de neteja per botigues i locals

Treballem des de petits negocis a grans empreses. Donem servei als següents tipus de negoci:

Què diuen els nostres clients de nosaltres?

Netegem i creem millors entorns

A qui li agrada entrar a un local descuidat i brut?

Un espai brut impacta en la percepció de les persones sobre el negoci.

El nostre servei de neteja comercial promou la felicitat i la productivitat, oferint beneficis als seus treballadors com als clients.