Servei de Neteja a Roses

Som Neteges Distrinet, una companyia de neteja que realitza serveis a la zona de Roses i els seus voltants. Garantim serveis de neteja professional a particulars, empreses i altres entitats.

Obtingueu un pressupost personalitzat

Completeu el formulari a continuació i un membre del nostre equip es comunicarà amb vostè per crear el seu pressupost personalitzat.

Som una companyia de neteja comercial qualificada

La neteja de les instal·lacions o la llar impacta de manera directa en les persones que les utilitzen de forma habitual. El nostre servei personalitzat, horari flexible i articles de neteja segurs i efectius ofereixen resultats incomparables.

El servei és:

Flexible

És possible especificar un horari adaptat i un acord de servei que s'adapta a les vostres tasques diàries i horari habitual.

Subtils i silenciosos

Resguardeu els llocs sensibles, com els centres d'informació o les companyies financeres, amb un equip de treball destinat a la neteja i la discreció.

Àgil

Connecteu directament amb nosaltres de forma àgil i sense mediadors per mitjà de Whatsapp.

Preventiu

Garantiu la salut i el benestar a llarg termini dels individus dels vostres centres amb serveis en què utilitzem articles d'ús professional.

Serveis que realitzem a Roses

Oferim tota mena de solucions de neteja a particulars i companyies de Roses

Oferim tota mena de solucions de neteja a particulars i companyies de Roses

Compromesos amb vostè

Protegiu la salut i el benestar dels vostres empleats i clients amb una neteja professional d’una empresa líder en neteja professional a Roses.

Salut i benestar. Conformi ens adaptem a les noves maneres de treball, això és el que més els importa als seus empleats, els seus compradors, alumnes i inclusivament als reguladors i inspectors.

És el que més ens interessa. És per això que fem servir desinfectants aprovats per l’EPA per eliminar bacteris perjudicials i batallar la propagació de patologies.

La neteja i el bon sanejament és més important que en cap altre moment. Tenen un impacte en la manera com s’administra la seva empresa, incrementen l’assistència i assisteixen que la gent tornin a entrar a les portes i les continguin allà. Els nostres serveis de neteja protegeixen el més essencial.

Què pensen els nostres clients del nostre servei?

Desinfectem i deixem millors entorns per als vostres

A qui li agrada entrar a un local amb mal aspecte?

Un lloc poc net impacta a la percepció de la gent sobre el vostre negoci.

Els nostres serveis de neteja a Roses fomenten la felicitat i la productivitat, oferint beneficis als seus empleats com als seus clients del servei.