Neteja de comunitats a Roses

S’ocupa d’un edifici o es gestiona una comunitat de veïns?

Un portal net ajuda a millorar la imatge de l’edifici, li dóna una millor revaloració i incrementa el confort dels llogaters.

Per això brindem un servei adaptat a les tasques més indispensables per assegurar el confort de la seva comunitat de veïns a Roses

Obtingueu un pressupost personalitzat

Complete el formulario a continuación y un miembro de nuestro equipo se comunicará con usted para crear su presupuesto personalizado.

Anys d'experiència en comunitats de veïns a Roses

Fa anys que ens dediquem a la precaució i optimització de les àrees recurrents de més d’un centenar de comunitats de l’Alt Empordà.

Al llarg de tot aquest temps hem anat creixent i millorant aquest sistema de treball intentant que els edificis llueixin com els amos es mereixen.

El nostre servei és:

Flexible

Ens emmotllem als horaris dels propietaris per molestar el mínim possible.

Prudent i segur

No ens atrau cridar massa l'atenció ni fastiguejar, per la qual cosa serem el més subtils que puguem.

Ràpid

Contacti fàcilment amb nosaltres de manera lleugera per mitjà de WhatsApp.

Previsor

Estem treballant amb productes de qualitat per la qual cosa no ha de preocupar-se per la seva salut ni la dels seus familiars.

Compromesos amb la seva comunitat de veïns a Roses

El nostre repte més gran va ser prestar un servei allò veritablement útil i viable per a comunitats de veïns i ho hem aconseguit a partir de la nostra experiència i coneixement. Actualment tenim la capacitat de dir que part important dels nostres clients són comunitats.

de nuestros clientes son comunidades
0 %
años limpiando comunidades
0
comunidades y creciendo
0

Servei de neteja per a comunitats de veïns a Roses

Encara que alguns serveis depenen directament de la mida de la comunitat, les persones que viuen i les àrees comunes, el nostre servei bàsicament s’enfoca a:

Què diuen els clients dels nostres serveis?

Netegem i generem millors àmbits per als vostres

A qui agrada accedir a un portal amb brutícia?

Un dels inconvenients més grans de moltes comunitats és que els mateixos llogaters són els que porten la cura de la comunitat de veïns.

L’inconvenient més gran d’això és que no es fa mai una neteja intensament ni es fan servir productes de qualitat. Almenys no al mateix nivell que una companyia enfocada a la neteja de comunitats.